Studio Yoga-Wise

Kleverlaan 39, 2061 TC Bloemendaal

t: 06-1373 6856

e: yvonne.dekker@quicknet.nl

KvK 34386742

 

VERDIEPINGSGROEP YOGA-MEDITATIE

Veel mensen zijn op zoek naar welke vorm van yoga en meditatie bij hen past. Ze zijn de weg kwijt in de veelheid van het hedendaagse aanbod. Zelf hebben wij hier ook mee geworsteld. Na een lange zoektocht kwamen we er achter dat alle yoga en meditatie vormen gebaseerd zijn op de oorspronkelijke klassieke yoga uit de Himalaya’s, waar fysieke yoga en meditatie in elkaars verlengde liggen.
Onze eigen ervaring is dat het gezamenlijk doornemen en bespreken van de yogameditatie kennis en het deel uitmaken van een groep gelijkgestemden, enorm ondersteunend, zelfs essentieel is in je meditatie proces! Dat is de kern van deze YogaMeditatie Verdiepingsgroep.

Eenheid van het individuele zelf met het Universele ZelfYamuna
We hebben gemerkt hoe goed YogaMeditatie ons doet, hoeveel rust en helderheid het ons geeft in ons dagelijkse leven. Als je de verschillende lagen van je bewustzijn gaat ont-dekken kom je in verbinding met een veel ruimer Zuiver Bewustzijn, het Universele Zelf, je Diepste Kern of Atman, die in ieder van ons aanwezig is. Door oefenen en observeren kun je steeds makkelijker en vaker gaan ervaren dat dit Universele Zelf er altijd is. Dat geeft harmonie, vervulling en verwondering. YogaMeditatie is een fascinerend proces en smaakt naar steeds meer… Maar: hoe doe je dat?

Voor wie?

 • Volg je al een tijdje Klassieke yogalessen bij Yvonne en ben je geboeid door het meditatieve aspect van de lessen; wil je hier graag meer van? Of:
 • Heb je wel eens iets aan yoga of meditatie gedaan, maar wil je eindelijk eens de stap maken om écht te onderzoeken wat meditatie is, wat je ervoor moet doen en wat het voor je kan betekenen in je dagelijkse leven? Of:
 • Heb je eens een cursus mindfulness gevolgd en ben je al bezig met zoveel mogelijk ‘in het moment’ te leven en zoek je hierop een vervolg? Of:
 • Ben je hatha yoga –docent en wil je je verdergaand verdiepen in de authentieke, 5000 jaar oude wetenschap en vaardigheden van de YogaMeditatie uit de Himalaya?
 • Ben je op zoek naar een authentieke, systematische methode van yogameditatie die jou kan leren om het beste uit jezelf te halen en je volledige potentie te gaan ervaren?

Dit is wat we doen

 • De rode draad voor de verdiepingsgroep is de Nederlandstalige digitale serie van video’s van Swami Ma Tripurashakti ‘Yoga Meditatie voor Zelfrealisatie’. In deze serie video’s komen alle facetten van het meditatie proces aan bod.
 • Elke bijeenkomst bekijken we een video van ongeveer een kwartier. Daarna is er discussie, uitwisseling van ervaringen en ruimte voor vragen. We sluiten af met een begeleide meditatie.

Praktische informatie

 • De samenkomsten zijn 1 x per 3 weken op zondagochtend van 10.00 - 11u15.
 • De datums tot zomer 2018 zijn: 10 sep, 1 okt, 22 okt, 12 nov, 3 dec, (na twee weken) 17 dec,
  (na vier weken) 14 jan, 4 feb, 25 feb, 18 mrt, 13 apr (19.30u), 29 apr, 20 mei, 10 jun en 1 jul.
 • Kosten: een tien-strippenkaart à €145,- (geldig tot zomer 2018).
 • Voorwaarde voor deelname is aanschaf van de serie video’s van Ma Tri ‘Yoga Meditatie voor Zelfrealisatie’

De cursus wordt geleid door Yvonne en Addi Dekker.

Inschrijving of meer informatie:
Bel of email Yvonne Dekker via 06 1373 6856 of yvonne.dekker@quicknet.nl