Studio Yoga-Wise

Kleverlaan 39, 2061 TC Bloemendaal

t: 06-1373 6856

e: yvonne.dekker@quicknet.nl

KvK 34386742

 

Gezond en zinvol leven
Het is mijn passie om mensen te ondersteunen en te begeleiden in hun proces naar een gezond en zinvol leven, via bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Ik stem mijn aanpak af op wat er nodig is. Fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel; graag help ik je om meer helderheid over jezelf te krijgen, blokkades uit de weg te ruimen, sterker te worden en verbinding te maken met je innerlijke wijsheid.

Manier van lesgeven
Mijn manier van lesgeven en coaching kenmerkt zich door een zorgvuldige benadering en veel persoonlijke aandacht, wat tot uiting komt in maatwerk. Je krijgt concrete uitleg en oefeningen en ik help je om meer zelfredzaamheid te ontwikkelen. Ik laat je zien dat de klassieke Yoga springlevend is! Hoe je de oude wijsheid van de yogi's kunt vertalen naar ‘eigen-wijsheid' en hoe je deze praktisch kunt toepassen in je dagelijkse leven.

In november 2015 behaalde ik het internationaal erkende diploma van de 500-hours Yoga Teacher Studies in the Himalayan Yoga Meditation Tradition in India. Ik volg regelmatig trainingen in binnen- en buitenland (www.himalayanyogatradition.com). Sinds 2005 ben ik als zelfstandige gevestigd in Bloemendaal met mijn yogapraktijk Yoga-Wise.


Voordat ik mij volledig ging toeleggen op YogaMeditatie studeerde ik Vergelijkende Literatuurwetenschap en werkte ik voor verschillende sociale en culturele non-profitorganisaties in Nederland en Zuid-Afrika. Tevens werkte ik zes jaar in de Gezondheidszorg als HBO Verpleegkundige.

“Het plezier tijdens de Yoga groepslessen van Yvonne wordt vooral bepaald door haar
warme persoonlijkheid, rust en enthousiasme. Ook heeft Yvonne veel oog voor mijn individuele behoeften en mogelijkheden en daardoor geeft zij gerichte aanwijzingen en tips. Yvonne is een zeer ervaren en kundig docent en ze staat tegelijkertijd midden in het leven; deze combinatie maakt haar bijzonder”.     
Frank 45 jaar

“Met een open mind leef jij je in op wat mij bezighoudt, om vervolgens te werk te gaan op de manier waarop je mij op dat moment het beste helpt. Steeds weer slaag je er in om de kennis die je biedt letterlijk voelbaar te maken bij me, zodat het werkelijk beklijft en lang actief blijft. En dat met een eindeloos geduld en zonder één woord van afkeuring of kritiek….je laat me compleet in mijn waarde… Een heel moeilijke taak, die je kennelijk zonder veel moeite vervult, omdat het jouw wezen betreft.”     Bart, 75 jaar

Meer weten of aanmelding?

Bel of email Yvonne Dekker op, yvonne.dekker@quicknet.nl