Studio Yoga-Wise

Kleverlaan 39, 2061 TC Bloemendaal

t: 06-1373 6856

e: yvonne.dekker@quicknet.nl

KvK 34386742

Reacties van deelnemers aan de groeps- en individuele yoga lessen:

 

Ik vind Yvonne Dekker inspirerend en heel bevlogen. Zij stimuleert en daagt uit op een rustige en overtuigende manier en laat je steeds weer nieuwe vorderingen maken. Daarom is het geweldig om bij haar yogalessen te volgen!
Anneke, 62 jaar​

De lessen van Yvonne spraken mij direct aan omdat zij rust uitstraalt en warm en hartelijk overkomt. Haar lessen zijn gevarieerd en toch gevuld met aangename herhalingen. Ik heb oefeningen gekregen die ik in mijn dagelijks leven kan doen waardoor ik me beter voel. Dit varieert van ademhalingsoefeningen met hardlopen tot kleine ontspanningsoefeningen gedurende mijn lunchpauze tijdens werktijd.
Doe een les bij Yvonne en besef wat je al die tijd gemist hebt!
Madeleine, 30 jaar

Yoga had voor mij altijd een ietwat zweverig imago. Maar toen Yvonne Dekker mij leerde hoe de ademhaling eigenlijk behoort te functioneren, kreeg ik mijn ademhalingsklachten door hyperventilatie bijna direct onder controle. De individuele yoga lessen kenmerken zich door een heldere uitleg en concrete onderbouwing. Hierdoor zullen zelfs yoga-sceptici zoals ikzelf zich in de praktijk van Yvonne direct op hun gemak voelen. Immers, hoe concreter dan (correct) ademhalen kan het worden?
Alexander, 41 jaar

Ik ervaar de lessen van Yvonne altijd als heel ontspannen omdat zij je uitnodigt goed te luisteren naar jezelf en niet resultaat gericht te zijn. Hoewel er natuurlijk best resultaten behaald worden! Door iedere cursist op een individuele manier. De groepen zijn klein en Yvonne heeft veel aandacht voor iedere cursist.
Ineke, 65 jaar

Ik heb een drukke baan waar stress altijd wel op de loer ligt. Met de praktische yoga- en mediatielessen van Yvonne Dekker is dat veranderd. Door haar oefeningen gericht op ademhaling, lichaamshouding en ontspanning leer ik steeds beter hoe ik door de drukke dag heen ongemerkt mijn lichaam en mind kan ontspannen. Na haar aanstekelijke yogalessen voel ik me altijd ververst en positief geprikkeld.
Adriaan, 47 jaar

Door de yogalessen bij Yvonne ben ik krachtiger geworden. Toen ik begon 1½ jaar geleden zat ik in een burn-out, nu voel ik mij weer gezond, actief en energiek. Op de golfbaan is mijn slag rustiger, gecontroleerd en vloeiender geworden. Maar ook kunnen de kleinkinderen in plaats van 1 nachtje wel 3 nachtjes logeren en dan is mijn energie nog niet op. Yvonne dank daarvoor!
Anneke, 62 jaar

Ik denk dat yoga voor iedereen en ook voor mensen met psychische klachten, heel goed is. Mijn ademhaling was heel onregelmatig en schokkerig. Yvonne nodigde mij uit voor een speciale workshop met uitleg over een gezonde manier van ademen en toen viel bij mij het kwartje! Ik heb een handvat gekregen om beter te leren ademen. De yogalessen bij Yvonne zijn voor mij een zegen!
Eline, 45 jaar 

Na een yogales van Yvonne Dekker voel ik me heel stil en rustig en ben ik de hectiek van de dag volledig vergeten. De les brengt me als het ware weer uit mijn hoofd terug in mijn lichaam en  in contact met mezelf. Tijdens de concentratie op de rustige oefeningen voel ik vaak letterlijk de blijkbaar opgebouwde spanning van de dag langzaam wegebben. Ik besef daardoor dat ik tussendoor vaker moet pauzeren en probeer die tijd ook echt te nemen. Door de sfeer die Yvonne creëert voelt de les als een warm en weldadig bad.
Angélique, 46 jaar